Të reja, 11 gusht

11 Gusht, 2022

Islam Dudaev zhvillon një ndeshje të fortë ndaj azerbajxhanasit Mammadaliyev, por vendimet e gjyqtarisë e penalizuan kalimin e tij në gjysmëfinale.

Me gjithë lojën e fortë, Dudaev u penalizua nga 4 faulle nga ana e kundërshtarit të cilët u konsideruan si të rregullt nga gjyqtarët, duke i pa-mundësuar mundësit tonë korrjen e fitores së rradhës.

Islam Dudaev fiton ndeshjen e parë të mundjes. Prezent në stadium për suport ishte i gjithë ekipi shqiptar.

Brikel Barci mbyll garimin në çiklizëm, kronometri individual.

Në rrugë, Barci dha kohën 38.12.764. Sportisti kuqezi u rendit i 19-ti.

Veç kronometrit, skuadra kuqezi e çiklizmit do të marrë pjesë edhe në garën e rrugës.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL