Të reja, 12 gusht

12 Gusht, 2022

Peshëngritësja shqiptare Enkileda Carja i sjell Shqipërisë tre medalje bronzi nga kampionati Evropian i moshave që po zhvillohet në Raszym të Polonisë.

Sportistja Carja, megjithëse e kishte eksperiencën e parë në garat ndërkombëtare, arriti të shkëlqente në pedanë, duke treguar se peshëngritja e Shqipërisë do të ketë vazhdimësi.

Carja është anëtare e klubit sportiv Elbasani dhe stërvitet nga trajneria Eglantina Çuni.

Ekipi i notit mbërrin në Konya për “Lojërat e Solidaritetit Islamik”

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL