Medalja e parë për Shqipërinë në “Lojërat e Solidaritetit Islamik Konya 2021”

10 Gusht, 2022

Medalja e parë për Shqipërinë në “Lojërat e Solidaritetit Islamik Konya 2021”.

Mundësi Zelihmkan Abakarov fiton medaljen e argjentë në kategorinë 65 kg në përballje me kampionin Olimpik Aliyev.

Momenti më emocionues ishte dorëzimi i medaljes nga Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli me ftesë të Federatës Botërore të Mundjes.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL