Takim me instruktorin e xhudos, z. Juto Nishimaki, zyrtarë të ambasadës japoneze dhe të Federatës Shqiptare të Xhudos

12 Tetor, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli priti në një takim instruktorin e xhudos, z. Juto Nishimaki si dhe zyrtarë të ambasadës japoneze dhe Federatës Shqiptare të Xhudos.

Kreu i KOKSH falënderoi instruktorin që vjen të ndihmojë xhudon shqiptare dhe tha se shpreson që pala japoneze të mbështesë federatat në sporte si: mundje, xhudo, taekwondo.

Trajneri japonez do të jetë në Shqipëri për të specializuar trajnerët shqiptarë të xhudos. Pas bisedës me Presidentin e Komitetit Olimpik, miqtë nga Japonia zhvilluan një takim pune me sekretarin e përgjithshëm të KOKSh, z. Gerti Shima.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL