Vizita e drejtorit të anti-dopingut në Poloni dhe njëkohësisht i dërguari i WADA-s në Shqipëri

11 Tetor, 2022

Presidenti, z. Fidel Ylli, priti në ambientet e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar Dr. Michal Rynkowskin, drejtor i anti-dopingut në Poloni dhe njëkohësisht i dërguari i WADA-s në Shqipëri. I pranishëm ishte edhe sekretari i përgjithshëm, z. Gerti Shima.

Zyrtari i anti-dopingut shoqërohej nga zëvendësministri i Arsimit dhe Sporteve, z. Endrit Hoxha, si dhe drejtuesit e anti-dopingut shqiptar.

Kreu i KOKSH i shpalosi të dërguarit të WADA-s vizionin e Komitetit Olimpik: “Sport i pastër dhe pa doping”.

Z. Ylli kërkoi nga z. Rynkowski që partnerët ndërkombëtarë ta ndihmojë Shqipërinë, duke nisur nga seminaret, informacionet, trajnimet, ashtu si edhe një sasi kitesh anti-dopingu, që KOKSH dhe federatat të kenë mundësi të testojnë sa më shumë sportistët shqiptarë në mënyrë periodike.

Zyrtari i WADA-s premtoi se nga ana e këtij institucioni, por edhe POLADA-s do të ketë asistencë në çdo drejtim për anti-dopingun shqiptar.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL