Takim me Federatat mbi mundesine e ftesave per Tokyo 2020

10 Janar, 2020
Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

KOKSH organizoi nje takim me Federatat Sportive te sporteve Olimpike ne listen e Komisionit Trepalesh, per mundesine e shperndarjes se ftesave per pjesemarrje ne Lojerat Olimpike “Tokyo 2020” duke perjashtuar ketu Atletiken dhe Notin te cilat perfitojne automatikisht ftesa nese nuk kualifikojne ndonje sportist.
Ne total jane 104 ftesa per 92 shtete ndersa jane 12 sporte ne vendin tone qe mund te perfitojne ndonje ftese.
Parimi kryesor eshte gjitheperfshirja ndersa qellimi kryesor eshte mundesia per pjesemarrje e sportisteve me te mire ne Lojerat Olimpike “Tokyo 2020”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL