Specializime në kuadër të projektit “Ekipet Sportive 2022”

26 Korrik, 2022

“Ekipet sportive 2022” specializuan në Fier mësues dhe trajnerë nga qarku Gjirokastër, Berat dhe ata nga qytetet e Lushnjës e Sarandës.

Trajneri i ekipit kombëtar Afrim Bilali, lektor i projektit të basketbollit, referoi për të gjithë politikën, teknikat për ndërtimin dhe stërvitjen e skuadrës.

Në pjesën e dytë të ditës, gjyqtari i FIBA-s, Ervin Koçi dhe trajneri Bruno Hoxha vazhduan me leksionet teorike dhe praktike.

Trajnimi u mbyll me ndarjen e çertifikatave për pjesëmarrësit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL