Skuadrat e Tiranës dhe Teutës fitojnë Kupën e Shqipërisë në mundje për moshën U-20

14 Shtator, 2022

Tirana në stilin greko-romak dhe Teuta në stilin e lirë janë dy skuadrat fituese të Kupës së Shqipërisë në mundje për moshën U-20.

Në garë ishin 14 ekipe nga i gjithë vendi, ndërkohë aktiviteti u zhvillua në pallatin e sportit “Farie Hoti”.

Në stilin Greko-Romak, Tirana doli e para, ndërsa në stilin e lirë, ishte Teuta që dominoi garën e mundjes për Kupën e Shqipërisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL