Ekipi i Qitëseve Femra u rendit në vendin e 6-të dhe u kualifikua në gjysëmfinale, në Kampionatin Europian të Zjarrit

16 Shtator, 2022

Ekipi i Qitëseve Femra ka mbyllur sot garën në Kampionatit Europian të zjarrit që po zhvillohet në Poloni, duke u renditur në vendin e 6-të dhe duke u kualifikuar në gjysëmfinale.

Pas garave të precizionit dhe të shpejtësisë për 25 m/Pistol, Ekipi mori 846 pikë duke kaluar Ekipin e Çekisë në klasifkim me 17 dhjeta në qendër.

Në garën kualifikuese sportistja Manuela Delilai u rendit e teta me 290 pikë.

Në gjysëmfinale, me pjesëmarrjen e 8-të ekipeve, Shqiperia renditet e 7-ta me rezultatin ekipor 421 pikë, në garën e shpejtësisë 25m/pistol.

Në garën gjysëmfinale Sportistja Manjola Konini me rezultatin e saj individual u rendit e 8-ta me 148 pikë dhe 4 dhjetëshe në qendër.

Suksese sportisteve në garat e ardhshme të Kampionatit Botëror.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL