ICMG – Seminari i 3te i Menaxhimit Sportiv

5 Nëntor, 2016

U zhvillua ne Durres ne datat 5-6 Nentor 2016 seminari i trete i ICMG i organizuar nga KOKSH ne bashkepunim me Komitetin Nderkombetar te Lojerave Mesdhetare mbi Menaxhimin Sportiv me pjesemarres nga Komitetet Olimpike te Mesdheut: Shqiperia, Libani, Malta, Qipro, Maqedonia, Mali i Zi, Tunizia dhe San Marino. Seminari filloi ne oren 09:00 dhe u hap me pershendetjet e Presidentit te KOKSH Z.Viron Bezhani, ZV. Ministrit te Arsimit dhe Sportit Z. Rauf Dimraj dhe Znj. Rossana Ciuffetti, Drejtoreshe e Scuola dello Sport e CONI e deleguar nga Presidenti i ICMG z. Amar Adadi. Tematika e pare e trajtuar ne kete seminar ishte Mireqeverisja e Organizatave Sportive dhe u zhvillua nga Drejtori i Programit Master Ekzekutiv ( MEMOS ) i IOC Z. Thierry Zintz. Ne vazhdim programi u ndoq nga tematika e Marketingut Sportiv, prezantuar nga Eksperti i Marketingut Sportiv te IOC, Z. Damjan Pitar. Seminari vijoi diten ne vazhdim me ceshtje te tjera mbi Etiken ne Sport dhe Menaxhimin Strategjik.

 

The 3rd ICMG seminar organized by Albanian NOC in collaboration with the International Committee of Mediterranean Games about Sport Management took place in Durres on 5-6 November with participants from the Mediterranean NOCs: Albania, Lebanon, Malta, Cyprus, Macedonia, Montenegro, Tunisia and San Marino. The Seminar started at 09:00 and was opened with the welcome of Albanian NOC President Mr. Viron Bezhani, Deputy Minister of Education and Sport Mr. Rauf Dimraj and Ms. Rossana Ciuffetti, Director of Scuola dello Sport of CONI delegated from the President of ICMG Mr. Amar Adadi. The first topic discussed in this seminar was Good Governance of Sport Organizations and was lectured by the IOC Director of the Executive Master Program (MEMOS) Mr. Thierry Zintz. Later the program was followed by the Sport Management topic presented by the IOC Expert of Sport Marketing, Mr. Damjan Pintar. The seminar continued the day after with other topics about Sport Ethics and Sport Management.

Click here to download: Powerpoint Presentations

Click here to see the pictures : Pictures

14971599_10209942966743713_650575109_o

15007814_10209942978063996_1052522555_o 14963706_10209942981424080_88048256_o 14959117_10209942980624060_204153385_o 14970912_10209942974703912_1419259457_o 14975795_10209942983144123_1844952878_o 14970886_10209942969983794_119846942_o 14923883_10209942979464031_1930494693_o

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL