Seminari 3te i ICMG mbi Menaxhimin Sportiv

2 Nëntor, 2016

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar organizon ne bashkepunim me Komisionin e Kordinimit dhe Zhvillimit te ICMG-Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare, Seminarin e 3- të ICMG, mbi Menaxhimin Sportiv , i cili do të zhvillohet në datat 5-6 Nëntor 2016 në Hotel Bleart, Durrës.

Seminari do të zhvillohet me pjesëmarrjen e perfaqesuesve te  disa shteteve të Mesdheut dhe do të mbulojë tematika si :
-Mirëqeverisja në Organizatat Sportive

-Marketingu Sportiv

-Planifikimi Strategjik,

 

Programi i seminarit dhe tematikat ne vazhdim ne linkun e meposhtem:

 

Program i Seminarit 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL