Sekretari i përgjithshëm i KOKSH merr pjesë në Asamblenë e Jashtëzakonshme të ICMG

12 Nëntor, 2022

Sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima ndodhet në Taranto, ku po zhvillohet “Asambleja e Jashtëzakonshme e ICMG”, në të cilën, ndër të tjera, u diskutua mbi organizimin e “Lojërave Mesdhetare të Plazhit” në Heraklon, në vitin 2023, si dhe Lojërat Mesdhetare “Taranto 2026”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL