Federata Shqiptare e Xhudos zhvilloi Kupën e Shqipërisë për “Senior”, “Cadet” dhe “PRE-Cadet”

13 Nëntor, 2022

Federata Shqiptare e Xhudos zhvilloi më 6 nëntor, 2022, në pallatin e sportit “Farie Hoti” Kupën e Shqipërisë për “Senior”, “Cadet” dhe “PRE-Cadet”.

Për t’u theksuar në këtë Kupë ishte pjesëmarrja e femrave që shtohet vit pas viti në sportin e xhudos.

Të pranishëm në event ishin të ftuar gjyqtarë nga Federata e Kosovës.

Në datat 19 dhe 20 nëntor, në pallatin e sportit “Asllan Rusi” do të zhvillohet “Kampionati Ballkanik” për “veteranë”, organizuar nga FSHXH, ku do të marrin pjesë 11 shtete të “Federatës Ballkanike”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL