Asambleja e Federatës së “Kick & Thai Boxing”

11 Nëntor, 2022

U zhvillua asambleja e Federatës së “Kick & Thai Boxing”

Gjatë asamblesë u pranuan shoqata të reja, u fol mbi organizimin e kampionatit mbarëkombëtar si dhe u mor vendimi që të nisë sa me shpejt licensimi i trajnerëve sipas rregullores së federatës botërore.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL