Presidenti i KOKSH ishte i pranishëm në çeljen e festimeve të “Javës së Kulturës Kineze”

27 Shtator, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, z. Fidel Ylli ishte i pranishëm në çeljen e festimeve të “Javës së Kulturës Kineze” organizuar nga Ambasada Kineze.

Kreu i KOKSH, në fjalën e tij para të pranishmëve tha se Kina e ka mahnitur mes dy vizitave “Pekin 2008” si shef Misioni dhe “Pekin 2022” si President i KOKSH, dhe vijon t’i lërë mbresa të jashtëzakonshme me filozofinë e të jetuarit, kulturën, artin, traditat, kuzhinën dhe sportin.

Z. Ylli falenderoi ambasadorin Ding Zhou për ftesën si dhe ju bëri thirrje publikut të praktikojnë “Taiji kineze”, artin marcial tradicional kinez, pjesë e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s.

Festimet do të zgjasin një javë dhe përfshijnë aktivitete të ndryshme kulturore.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL