Oran 2022 Mode: ON

16 Qershor, 2022

Sot, në zyrat e KOKSH, i ftuar ishte Shefi i Misionit Diplomatik të Algjerisë në Shqipëri, Z. Ridha Nebais, i cili diskutoi me Presidentin, Z. Fidel Ylli në lidhje me pjesëmarrjen në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL