Vizita e z. Thomas Bach pasqyrohet nga revista javore e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar

14 Qershor, 2022

Vizita historike e z. Thomas Bach në Tiranë është pasqyruar gjerësisht nga revista javore e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Organi zyrtar i IOC-së ka rrëfyer me detaje mikpritjen që iu bë zotit Bach nga Komiteti Olimpik Shqiptar drejtuar nga z. Fidel Ylli dhe qeveria shqiptare.

Revista përmbledhëse javore ka përshkruar të gjitha takimet që iu rezervuan kreut të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, duke filluar nga kryeministri z. Edi Rama, kryetari i bashkisë Tiranë, z. Erion Veliaj, punën që është bërë në Shqipëri për zhvillimin e olimpizmit falë punës së z. Fidel Ylli dhe stafit të tij, ashtu si edhe inaugurimin e zyrave të reja të KOKSH.

Një pjesë e mirë e artikullit i është dedikuar organizimit të eventit “Festa e Vlerave Olimpike” ku i pranishëm ishte edhe z. Bach, si dhe takimin me atletët ukrainas që qëndrojnë në Shqipëri falë mbështetjes dhe iniciativës së KOKSH-it.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL