Konferenca për shtyp “Lojërat Mesdhetare Oran 2022”

17 Qershor, 2022

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli zhvilloi një konferencë për shtyp lidhur me pjesëmarrjen e Shqipërisë në Lojërat Mesdhetare “Oran 2022”.

Para mediave u prezantuan anetarët e Delegacionit Shqiptar për “Lojërat Mesdhetare ORAN 2022” me të cilët u nënshkruan kontratat e pjesëmarrjes.

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ka marrë të gjitha masat organizative për eventin me të madh në rajonin e Mesdheut.

Lojërat Mesdhetare Oran 2022 startojnë në daten 25 Qershor deri në datën 6 korrik 2022.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL