Lista e kandidatëve të propozuar për Komitetin Teknik

17 Gusht, 2020

Në zbatim të Rezolutës së KOKSH, informojmë se në datën 15 Gusht 2020 ka përfunduar afati i propozimit të kandidatëve nga anëtarët e Asamblesë së KOKSH për dy përfaqësuesit që do të jenë në përbërje të Komitetit Teknik për rishikimin e statutit të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar.

Emrat e propozuar janë si më poshtë:

  1. z. Vojo Malo – (C.V.)
  2. z. Aldi Topciu – (C.V.)
  3. z. Genti Laci – (C.V.)
  4. z. Aldenis Cullhaj – (C.V.)
  5. z. Agim Ciraku – (C.V.)
  6. z. Rezart Spahia – (C.V.)
  7. z. Erjon Kanxheri – (C.V.)

Klikoni mbi emrin e secilit kandidat per tu njohur me CV.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL