KOKSH, Universiteti “Barleti” dhe Shoqata “Barleti” do të bashkëpunojnë për zhvillimin e sportit shqiptar

14 Tetor, 2022

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqipëtar, Universiteti “Barleti” dhe Shoqata “Barleti” do të bashkëpunojnë për zhvillimin e sportit shqiptar.

Në ambientet e KOKSH, me praninë e Presidentit, z. Fidel Ylli, Rektores së Universitetit “Barleti”, znj. Suzana Guxholli, si dhe të z. Ilia Kuro, u firmos marrëveshja e bashkëpunimit midis Komitetit Olimpik, Universitetit “Barleti” dhe Shoqatës “Barleti”.

Për pesë vitet në vijim, këto tre institucione do të ndërveprojnë dhe mbështesin njëri-tjetrin për projekte e nisma mbi sportin, kohezionin social, komunitetin, shëndetin, etj.

Qëllimi i marrëveshjes është promovimi, zhvillimi dhe rritja e kapaciteteve sportive.

Presidenti i Komitetit Olimpik, pasi falënderoi dy drejtuesit e Universitetit dhe të Shoqatës “Barleti”, tha se shpreson që vitin e ardhshëm edhe universitet private t’i bashkohen projektit “Ekipet Sportive 2022” me lojtarë amatorë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL