Aktiviteti “Ambassador’s Cup”

15 Tetor, 2022

Ambasada Japoneze, në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të KARATE-së (FSHK) dhe me Federatën Shqiptare të Xhudos (FSHJ), organizuan sot, në ambientet e Parkut “Feti Borova”, “AMBASSADOR’S CUP”, një event që organizohet për herë të parë dhe i cili synohet që të kthehet në një traditë.

Hapja e këtij eventi koinçidon edhe me 100-vjetorin e Marrëdhënieve të Miqësisë së dy vendeve, Shqipërisë e Japonisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL