Luiza Gega renditet e para në Biella Milano në garën “Mile”

15 Tetor, 2022

Luiza Gega renditet e para në Biella Milano në garën “Mile” (1609m).

Sportistja shqiptare shënoi kohën 4.41.34, duke vendosur rekordin kombëtar në këtë disiplinë.

Kampionia e Europës ka lënë pas sportistë nga Kenia dhe Burundi.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL