KOKSH u vizitua nga përfaqësuesi i Kryqit të Kuq Ndërkombëtar dhe zyrtarë të Kryqit të Kuq Shqiptar

10 Tetor, 2022

Në selinë e KOKSH, presidenti, z. Fidel Ylli, priti përfaqësuesin e Kryqit të Kuq Ndërkombëtar dhe zyrtarë të Kryqit të Kuq Shqiptar. Të pranishëm në takim ishin zëvendësministri i sporteve, z. Endrit Hoxha dhe sekretari i përgjithshëm i KOKSH, z. Gerti Shima.

Diskutimi ishte në vazhdim të bisedës që kreu i KOKSH kish bërë kohë më parë me presidentin e Komitetit Olimpik Italian.

Z. Ylli u pati kërkuar drejtuesve të CONI, që këtë risi të telemjekësisë ta aplikonte edhe Shqipëria, duke nisur nga projekti “Ekipet Sportive 2022” e deri te sporti profesionist.

Përfaqësuesi i Kryqit të Kuq i paraqiti drejtuesve të KOKSH projektin “We Care”, me një pajisje që mbahet katër orë në trup, projekt i cili po testohet në Itali, duke ofruar mundësinë që edhe Shqipëria të bëhet pjesë e telemjekësisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL