U zhvillua në Qytetin Studenti Kampionati Kombëtar i Qitjes

9 Tetor, 2022

Të shtunën, në Poligonin e Qytetit Studenti është zhvilluar Kampionati Kombëtar i Qitjes.

Morën pjesë 42 sportistë nga gjithë Shqipëria, madje edhe ata që stërviten në Itali.

Për herë të parë në kampionat merr pjesë edhe ekipi i Forcave të Armatosura.

Sipas presidentit Stefan Rrufa, Federata Shqiptare e Qitjes i ka plotësuar të gjitha kushtet për këtë aktivitet, i cili i paraprin Botërorit.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL