IOC – Ftesa zyrtare për pjesëmarrjen e Shqipërisë në Lojrat e XXX-ta Olimpike Verore “Londër

12 Gusht, 2011

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar i dërgon KOKSH ftesën zyrtare për pjesëmarrjen e Shqiperisë në Lojrat Olimpike Verore “Londër 2012“.

Invitation London 2012

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL