Kursi i ASMC ne raportin vjetor te IOC

2 Gusht, 2011

Ne raportin vjetor te IOC-Solidaritetit Olimpik 2010 lidhur me kurset e administratoreve sortive te mbeshtetura nga Solidariteti Olimpik, ilustrimi me foto eshte marre nga seanca e prezantimit te rasteve studimore nga pjesemarrresit e ASMC.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL