Gentiana Beqa shpallet “Kampione e Mesdheut”

13 Nëntor, 2022

Gentiana Beqa shpallet “Kampione e Mesdheut”.

Kampionia jonë rrëmben 2 Medalje Ari brënda një nate në dy disiplina: “Woman’s wellness Open” dhe “Master Woman’s Wellness 35 years Over”.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL