Medalistët shqiptarë të kickboxing vizitojnë KOKSH

14 Nëntor, 2022

Presidenti, z. Fidel Ylli priti në ambientet e KOKSH trajnerë dhe sportistë të “kickboxing”, të cilët morën pjesë në kampionatin ballkanik nga ku u kthyen me disa medalje.

Kreu i KOKSH falënderoi të pranishmit për kontributin që japin për sportin shqiptar, tha se Komiteti Olimpik do të ndihmojë çdo disiplinë, duke përfshirë “kickboxing”, ndërsa i njohu me atletët me platformën “SportALB” dhe me arritje të tjera të institucionit që ai drejton.

Në fund, presidenti vlerësoi drejtuesit dhe sportistët me certifikata mirënjohje për paraqitjet në Kampionatin Ballkanik.

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL