Finalet e kampionatit të hendboll-it për shkollat 9 vjeçare në Elbasan

30 Tetor, 2022

Në Elbasan, presidenti i Komitetit Olimpik, z. Fidel Ylli, së bashku me kryetarin e Bashkisë të qytetit, z. Gledian Llatja dhe me sekretarin Federatës së Hendbollit, z. Armand Çakalli morën pjesë në finalet e kampionatit të hendbollit për shkollave 9-vjeçare (djem).

Në kampionat merrnin pjesë 160 sportistë nga 10 shkolla 9-vjeçare, të cilët janë përballur mes tyre për të nxjerrë më të mirët e qytetit në hendboll.

Aktiviteti tregon edhe një herë se të gjitha sportet olimpike janë në vëmendjen si të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, ashtu edhe të pushtetit lokal.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL