Ernest Merdanaj triumfon në “Galeb Belgrade trophy 2022 G2”

30 Tetor, 2022

Ernest Merdanaj shpallet kampion duke triumfuar në “Galeb Belgrade trophy G2”.

Në këtë aktivitet marrin marrin pjesë 800 sportistë nga 50 shtete.

Kampionati i rradhës është “Bosnia open G2”, i cili zhvillohet gjatë muajit nëntor.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL