Ernest Merdanaj triumfon në “Podgorica Open G2”

16 Tetor, 2022

Sportisti i kombëtares shqiptare të taekwondo-së, si dhe i ekipit Tirana, Ernest Merdanaj, triumfon në “Podgorica Open G2” ku morën pjesë 500 sportistë, 38 ekipe dhe 28 shtete.

Merdanaj shkëlqeu në Malin e Zi dhe me këtë rezultat i shtohen edhe 10 pikë në renditjen botërore.

Gara e radhës për Ernestin është në datat 28-30 tetor, “Belgrade Open G2” ku ai shpreson të futet në zonën e medaljeve.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL