Ernest Merdanaj bën një paraqitje fantastike në “Albania Open G2″

2 Tetor, 2022

Ernest Merdanaj bën një paraqitje fantastike në “Albania Open G2”. Pas 4 ndeshjeve ku kryesoi, për fat të keq humbi finalen me barazim pikësh, por duke ja dhënë sistemi fitoren sportistit kundërshtar.

Kampionati i rradhës për Ernestin është Europiani i peshave Olimpike në datat 6-7 tetor, ku pretendon të futet në Zonën e medaljes.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL