Arvin Cullhaj arrin rezultat në Kampionatin Ballkanik Junior që po zhvillohet në Mal të Zi

2 Tetor, 2022

Arvin Cullhaj arrin rezultatin e tij të parë në një kompeticion të rëndësishëm siç është “Kampionati Ballkanik Junior” që po zhvillohet në Mal të Zi.

Arriti të kryesojë 3 garat e para, por nuk mundi të kalonte edhe garën e tij të fundit.

Paraqitje shumë e mirë e Arvin Cullhaj, duke treguar treguar qartasi potencialin për të garuar në Kampionatet më të rëndësishme të sportit të Judo-s.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL