Edukimi Olimpik – Nje vullnetare franceze pjese e stafit te KOKSH per 6 muaj

26 Tetor, 2011

Këtë të martë me datë 18 Tetor 2011, Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar pati kënaqësinë të mirëpresi në ambjentet e tij znj. Noemie Vincent, vullnetaren 21 vjecare nga Franca. Ajo do të jetë pjesë e stafit të KOKSH për rreth 6 muaj me misionin e vullnetarit civil, duke dhënë ndihmën e saj në zhvillimin e programeve speciale të Edukimit Olimpik në shkolla për promovimin e vlerave Olimpike.
Kjo eksperiencë është mbështetur nga Komiteti Olimpik & Sportit Kombëtar Francez i cili bëri të mundur kontaktet midis vullnetarëve të tjerë dhe Komiteteve Olimpike Kombëtare anëtare të AFCNO.
Ne shpresojmë që ky bashkëpunim të jetë një burim dinamizmi dhe shkëmbim i përbashkët eksperiencash.

press-release

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL