HyrjeKategoria

Blog

Dje ne nje atmosfere festive dhe plot energji u celen Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”. Pjesemarres ne keto lojra jane 24 shtete te pellgut te mesdheut. Ceremonia e hapjes ishte nje festival  ku nderthurej historia, kultura, arti dhe mbi te gjitha sporti. Fryma e paqes dhe mirekuptimit mbizoteronte tek te gjitha delegacionet pjesemarrese te cilet duratrokiten dhe...

Në një ceremoni të veçantë, Presidenti i Republikës Bujar Nishani i dorëzoi sot Flamurin Kombëtar Ekipit Shqiptar që do të përfaqësojë vendin tonë në Lojërat e 17-ta Mesdhetare “Mersin 2013”, që do të zhvillohen në 20-30 qershor në Turqi. Presidenti Nishani duke u uruar sportistëve suksese dhe medalje në Lojërat Mesdhetare theksoi se ky aktivitet...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL