MERSIN 2013 – Kombetarja e Futbollit ne grupin A

8 Maj, 2013

Dje ne Mersin te Turqise eshte hedhur shorti per sportet me skuadra Futboll, Basketboll, Hendboll dhe Volejboll te cilat do te marrin pjese ne Lojrat Mesdhetare “Mersin 2013”.

Shqiperia do te marre pjese ne Mersin 2013 vetem me nje sport ekipor ate te futbollit. Shorti e percaktoi ekipin e futbollit ne Grupin A se bashku me Turqine, Marokun dhe Bosnia-Hercegovinen. Ndersa ne Grupin B jane percaktuar Italia, Maqedonia, Libia dhe Tunizia.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL