Bashkia Vlorë për vajza është fituesja e kampionatit të volejbollit në kuadër të projektit Ekipet Sportive 2022.

13 Qershor, 2022

Bashkia Vlorë për vajza është fituesja e kampionatit të volejbollit në kuadër të projektit Ekipet Sportive 2022.

Në finale u përballën Bashkia Vlorë, e cila në gjysmëfinale kishte eliminuar Bashkinë Lezhë dhe Bashkia Pogradec, e cila kish mundur Bashkinë e Malësisë së Madhe.

Finalja që u luajt në sallën sportive “Feti Borova” nuk pati histori, me bashkinë Vlorë që mundi bashkinë Pogradec në të treja setet.

Bashkia Vlorë është fituesja e kampionatit të vajzave në volejboll, ndërsa Ministrja e Arsimit, Znj. Kushi dhe Presidenti i KOKSH, Z. Ylli u dorëzuan çmimet fituesve dhe finalistëve.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL