“Ekipet sportive 2022”, kanë fitues bashkinë Tiranë në kampionatin e volejbollit për meshkuj

13 Qershor, 2022

“Ekipet sportive 2022”, kanë fitues bashkinë Tiranë në kampionatin e volejbollit për meshkuj.

Në finalen e meshkujve të projektit të Sportit në Shkolla u përballën Bashkia Korçë e cila kishte mundur në gjysmëfinale Bashkinë Durrës dhe Bashkia Tiranë e cila fitoi kundër Bashkisë Fier.

Në finale pati dominim total të Bashkisë Tiranë. Bashkia Korçë u mundua por gjimnazistët e Tiranës ishin më të fortë.

Me finalen e djemve mbyllet faza e parë e projektit të sportit në shkolla. Në shtator projekti, i organizuar nga KOKSH dhe federatat e volejbollit dhe të basketbollit, do të shtrihet në shkollat 9-vjeçare e të mesme të të gjithë Shqipërisë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL