Letër falënderimi nga Presidenti i Komitetit Olimpik të Ukrainës, z. Sergei Bubka

13 Qershor, 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik të Ukrainës, z. Sergei Bubka ka dërguar një letër falënderimi për presidentët dhe komitetet olimpike në mbarë Europën për mbështetjen që ato i kanë dhënë vendit të tij dhe në veçanti atletëve ukrainas që aktualisht jetojnë dhe stërviten jashtë atdheut të tyre.

Z. Bubka shkruan se ndihet i privilegjuar që ka miq të mëdhenj në Europë që u solidarizuan me Ukrainën në këto momente të vështira për popullin e tij.

Ish-kampioni olimpik është i bindur që me ndihmën e miqve, Ukraina do ta mposhtë pushtuesin.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL