Asambleja Statutore e KOKSH – Informacion per Anetaret e KOKSH

10 Dhjetor, 20200

Informacion për anëtarët e Asamblesë së KOKSH në lidhje me procedurën e Asamblesë së Përgjithshme Statutore më datë 13.12.2020.

Të nderuar Anëtarë,

Në bazë të Rezolutës së KOKSH, vendimit të Komitetit Ekzekutiv të KOKSH dhe konfirmimeve me email të më shumë se 2/3 të anëtarëve, ju informojmë se Asambleja e Përgjithshme Statutore do të mbahet më datë 13 dhjetor 2020, në ambjentet e Hotel Mak Albania (ish Hotel Sheraton).

Tashmë, secili nga anëtarët është njohur me Draft Statutin dhe vetëm 3 janë cështjet e diskutueshme për të cilat Anëtarët e Asamblesë ftohen të shprehen me anë të votës në datë 13 Dhjetor 2020, proces i cili do të miratojë të plotë Statutin me ndryshimet e kërkuara nga Anëtarët e KOKSH, sipas Rezolutës së datës 09 Shkurt 2020.

Njoftohen të gjithë anëtarët e Akredituar për të marrë pjesë në këtë proces votimi ditën e Dielë, nga ora 09:30-11:30, në ambjentet e Hotel Mak Albania (ish Hotel Sheraton) duke respektuar rregullat anti covid.

  • Në sallën e votimit do të lejohen të hyjnë vetëm personat e akredituar.
  • Anëtarët duhet të kenë me vete kartën e identitetit (ose në mungesë pashaportë)

Procedura e Votimit

Fletët e votimit i dorëzohen vetëm personave të akredituar

  • 1 fletë votimi për 3 ceshtjet e diskutueshme
  • 1 fletë votimi për miratimin e Statutit në tërësi
  • 1 fletë votimi për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit të Verifikimeve dhe Etikës (KVE)

Në përfundim të votimit, Komisioni do të shpallë rezultatet.

Të nderuar Anëtarë të KOKSH, për tu njohur më shumë gjeni me poshtë:

  • Lista e të akredituarve
  • Fletët e votimit

  • Konfirmimin e më shumë se 2/3 e Anëtarëve të Asamblesë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL