Asambleja e “XXVI” e Përgjithshme e ANOC

20 Tetor, 2022

Anëtarët e Asamblesë së Përgjithshme të ANOC zgjodhën z. Robin Mitchell (FIJ) për të shërbyer si president dhe Sheikh Joaan bin Hamad Al-Thani (QAT) për të shërbyer si zëvendëspresident i lartë, për periudhën 2022-2026.

Në Asamblenë e “XXVI” të Përgjithshme të ANOC morën pjesë Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm, z. Gerti Shima.

Së bashku me anëtarët e Bordit Ekzekutiv dhe Familjen Olimpike, Z. Mitchell dhe Sheikh Al-Thani do të përcaktojnë dhe udhëheqin një rrugë të re për një të ardhme më të fortë dhe më të bashkuar, duke promovuar gjithmonë shkëmbimin dhe mbështetjen e NOC-eve në mbarë botën.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL