Ermal Dyli është kampioni i ri kombëtar në bilardo

20 Tetor, 2022

Federata Shqiptare Bilardos organizoi këto ditë në Tiranë Kampionatin Kombëtar, me pjesëmarrjen e 32 bilardistëve nga i gjithë vendi.

Gara ishte e fortë. Në fund triumfoi Ermal Dyli.

Në vendin e dytë, Julian Xhafa. Plotësojnë podiumin Mario Zaja e Besmir Cufe.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL