Nis në Tiranë Kampionati Europian U-21 i Taekwondo-së, i cili zhvillohet për herë të parë në Shqipëri

27 Shtator, 2022

Në Tiranë ka nisur Kampionati Europian U-21 i Taekwondo-së, i cili zhvillohet për herë të parë në Shqipëri.

Në këtë event marrin pjesë mbi 450 sportistë nga 36 shtete, të cilët do të garojnë për katër ditë me radhë (27 – 30 shtator) për të zgjedhur më të mirët e Europës.

Ministria e Arsimit dhe e Sporteve, znj. Evis Kushi foli për rëndësinë e këtij Europiani në Tiranë.

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli tha se ndihet i lumtur që një kampionat Europian zhvillohet në kryeqytet.

Zyrtari i Unionit Europian të Taekwondo-së, z. Metin Sahin falënderoi Federatën Shqiptare për këtë organizim, ndërsa përshëndeti edhe ministrja e Rinisë dhe Fëmijëve, znj. Bora Muzhaqi.

Në fund të ditës u ndanë edhe medaljet e para. Federata e Shqiptare e Taekwondosë vlerësoi zyrtarët e lartë shqiptarë të pranishëm në eveniment.

Federata e Shqiptare e Taekwondosë vlerësoi zyrtarët e lartë shqiptarë të pranishëm në eveniment.

Pamje nga ceremonia e Hapjes së Kampionatit Europian U21 të Taekwondo-së, që zhvillohet për herë të parë në Shqipëri.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL