Historike! Lara Colturi fiton matematikisht SAC në ski alpine

28 Shtator, 2022

Historike! Lara Colturi fiton matematikisht SAC (Kupën e Amerikës Latine).

Skiatorja e natyralizuar shqiptare, kur duhen edhe dy gara nga fundi i turneut, është e para në renditje me 200 pikë më shumë se vendi i dytë.

Colturi tashmë ka shkruar edhe historinë, sepse është sportistja e parë që përfaqëson Shqipërinë e cila fiton një cirkuit të Skive Alpine.

Lara tani mendon për Kupën e Botës 2022-2023, Lojërat Olimpike Rinore dhe Kampionatin Botëror Rinor.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL