Zhvillohet Kampionati Botëror i Shpëtimit në Ujë

26 Shtator, 2022

Në Riccione do të zhvillohet Kampionati Botëror i Shpëtimit në Ujë, duke nisur nga data 25-3 tetor.

Shqipëria do të përfaqësohet në këtë aktivitet nga 6 sportistë në garat:

  • 50m transport manekini,
  • 200m not me pengesa,
  • 100m transport manekini me lopata, sprint ne plazh dhe Gara me flamuj

I urojmë suksese në garat në vijim sportistëve tanë!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL