Ceremonia e zhvilluar në pallatin e sportit “Farie Hoti” për të nderuar për arritjen e kampionit të Botës, Zelimkhan Abakarov

24 Shtator, 2022

Me një ceremoni të zhvilluar në pallatin e sportit “Farie Hoti”, Federata Shqiptare e Mundjes dhe Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar nderuan për arritjen, kampionin e Botës Zelimkhan Abakarov dhe mundësin tjetër Islam Dudaev, si dhe stafin e kombëtares kuqezi.

Kreu i KOKSH, z. Fidel Ylli deklaroi se kjo është arritja më e madhe sportive dhe meritë ka Zelimkhani, i cili nderoi Shqipërinë në mes të Beogradit.

Z. Ylli tha se Komiteti Olimpik së bashku me federatën do të bëjnë të pamundurën që ky sport të jetë në maja dhe të sjellë medalje olimpike nga Parisi.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL