Zhvillohet Asambleja e 16-të Vjetore e KOKSH

13 Dhjetor, 2012

Dje ne ambjentet e Hotel Tirana International, u zhvillua Asambleja e 16-te e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar. Me quorumin e duhur te anetareve, asambleja vijoi punimet e saj sipas rendit te dites.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL