Vizite ne Kampin e Refugjateve Afgan ne Shqiperi

4 Tetor, 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli, zhvilloi një vizitë në Kampin e Refugjatëve të Afganistanit, të cilët erdhën në Shqipëri dhe u vendosën në qytetin bregdetar të Durrësit.

I shoqëruar nga Presidenti dhe Sekretari i Përgjithshëm i Federatës së Çiklizmit, respektivisht Z. Skender Anxhaku dhe Z. Alfred Tahiraj, Presidenti Ylli u takua atje me përfaqësuesit e Lëvizjes Olimpike në Afganistan, të cilët po qëndrojnë në Shqipëri, së bashku me dhjetëra atletë cilësorë në sporte të ndryshme si boksi, çiklizmi, noti etj.

Presidenti i KOKSH shprehu interesimin e tij për këtë çështje, ku theksoi mbështetjen maksimale duke dhënë mesazhin e përfshirjes sociale përmes sportit si mënyra më e mirë për t’u integruar në shoqëri dhe për t’u ndjerë si në shtëpinë e tyre.

Për këtë arsye, shumë shpejt KOKSH do të organizojë një Ditë Olimpike me aktivitete sportive ku fokusi kryesor do të jetë integrimi i atletëve afganë.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

244461967_4582432848466697_8369013676529412951_n

244388204_4582432855133363_4765474926294338351_n

244350778_4582432841800031_6961753991722612157_n

244348881_4582432851800030_2448532747454836293_n

244424005_4582432858466696_7141081571180268626_n

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL