Ka nisur Kursi Europian i Administratoreve Sportiv

28 Shtator, 2021

Ka nisur Kursi Europian i Administratoreve Sportiv “S2A Sport Mobility”, ku KOKSH eshte partner i ketij programi te Bashkimit Europian qe synon te permiresoje aftesite e administratoreve sportiv permes shkembimit.

Ky eshte moduli i pare i kursit dhe do te zgjase deri ne daten 1 Tetor 2021 ndersa ka ne fokus kuptimin dhe implementimin e ” Strategjise se Suksesshme”.

Moduli i dyte dhe i trete do te jene perkatesisht “Leadershipi Efektiv” ne 25-29 tetor 2021 dhe ” Marketing & Komunikim” ne 29 nentor- 3 dhjetor 2021.

Pjesemarres ne kete kurs jane 48 persona , 12 nga te cilet jane perzgjedhur nga Shqiperia, 8 nga Kosova, 8 nga Mali i Zi, 10 nga Maqedonia e Veriut dhe 10 nga Europa.

Pjesemarresit nga Shqiperia jane:

Gerti Shima ( KOKSH), Luna Methasani ( KOKSH) Anisa Nurja ( UST) Antonio Shabani ( Bashkia Shkoder) Eni Topi ( Shoqata e Shkencave Sportive) Etrit Xhuglini ( Fed.Skive) Holtjon Orhani ( Fed. Sportit Universitar) Ingrid Jegeni ( Fed. Ciklizmit) Marvin Nallbani ( K.S. Studenti) Rigens Kercuku ( Fed. Karatese) Sopot Sula ( Fed. Peshengritjes )

Kordinator pergjegjes per realizimin e ketij projekti per Shqiperine jane Stavri Bello dhe Kliton Muca.

Moduli i pare i ketij kursi ishte parashikuar qe te zhvillohej ne Shqiperi, por per shkak te situates se pandemise globale, organizatoret e kthyen ne nje modul online.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL