Të reja, 29 Korrik

29 Korrik, 2022

Në garën më të gjatë të notit për vajza, 800 metra stil i lirë, Kaltra Meca thyen rekordin kombëtar dhe del e dyta në baterinë e parë. Notarja jonë e mbylli garën me kohën 9.34.48, duke treguar edhe njëherë potencialin e saj të madh në këtë disiplinë.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL